The Roaring 20’s” är tillbaka!
Nyåret firas storslaget på Stockholms största maskerad, normbrytande och sexig kabaret och festernas fest!

Den etablerade och välkända internationella burlesk-, kabaret- och jazzklubben “Fräulein Frauke Presents” ställer till med svindlande nyårsunderhållning med “festernas fest” på vackra Nalen i Stockholm. Uppklädda och vackra gäster bjuds in till en 20-talsinspirerad maskeradbal med fest och dans hela natten, live musik och en av Europas bästa kabaretshower. Oförglömligt, chockerande och roligt.

Årets sista show och fest för “Fräulein Frauke Presents”, norra Europas största burlesk- och kabaretklubb, blir så klart deras populära och storslagna nyårsbal på Nalen i Stockholm! Detta år tolkar de “det glada 20-talet” I maskeradbals-tappning, inte någon överraskning då nya 20-talet står för dörren. Detta blir garanterat stans mest extravaganta show och kväll – klubben som firade 10-årsjubileum under 2019 är känd som en vintageinspirerad oas av normbrytande, sexig, feministisk och queer scenkonst, I en överdådig blandning av burlesk, kabaret, cirkus, live musik, drag, överraskningar, “Best Dressed” -tävling, interaktiva element och Europas snyggaste publik, som alla klär upp sig kvällen till ära!

Burlesken har växt de senaste tio åren och blivit en stor del av både Sveriges och Europas kulturliv. Här får alla plats, det är ett uttalat feministiskt och queert “safe space” där normer ifrågasätts, glamoren är på topp och man blandar högt och lågt, sexighet och sexualitet med humor och politiska budskap. Kvällen i sin helhet inbjuder alltså till utlevnad: här kan man komma och vara den man vill! Maskeradtemat gör att alla klär upp sig och är del av en magisk och unik atmosfär, där allt är möjligt.

Showen bjuder in några av Europas absoluta storheter inom kabaretvärlden: cirkus och “boylesque” (när män utövar burlesque) från engelska stjärnan John Celestus, unik och vacker vintageispirerad skönhet och förtrollande dans av Séléné du Styx från Frankrike, där även landets största Drag Queen La Big Bertha kommer ifrån, attitydfylld burlesque av schweiziska Asha Jones, samt Harley Queen och Fräulein Frauke, sveriges två största burleska showgirls och kabaretartister. Det blir även gruppnummer, livemusik med både Janne Sjöblom Jazztrio och Hotsie Tootsie, nedräkning, allsång, middagsittning, Silent Cinema i källaren och två pumpande dansgolv med fantastiska DJs och extra långa öppettider.

Fräulein Frauke Presents Retropolis – NYE Masquerade Ball

Burlesk- och Kabaretklubb på Nalen, Regeringsgatan 74, Nyårsafton, 31 december

Middagssittning, fest och show: 18.00 – 03.00 / 1630 SEK plus biljettavgift (om det finns några kvar)

Fest och show: 22.00 – 03.00 / 400 SEK plus biljettavgift / 550 SEK i dörren (om det finns biljetter kvar)

Biljetter: https://www.nalen.com/konsert/2019/ffp-retropolis/

Hemsida: http://frauleinfrauke.com/let-me-eintertain-you/the-club-ffp/

Pressbilder: http://www.bichard.se/Press/PressRetropolisNYE2019/

Kontakt: Felicia Bichard / Fräulein Frauke – producent / frauke@frauleinfrauke.com / 0708605057

 

Fräulein Frauke Presents Retropolis är en föreställning och nattklubb av Bichard Studios, som presenteras på Nalen.
Bichard Studios- artisten och producenten Fräulein Frauke och konstnären och fotografen John Paul Bichard. Deras mål är att utveckla den Svenska och internationella kabaret- och burleskscenen och jobbar både med eventorganisation (till exempel så producerar duon också Stockholm Burlesque Festival) och med konst, fotografi och videoprojekt.