Bedroom Burlesque

Bring Burlesque to your bedroom!

Sensuell workshop i förförelse, självkärlek och burleskdans

Välkomna till en sensuell och sexig workshop i burlesk-relaterade och kroppspositiva Bedroom Burlesk!
Här fokuserar vi på förförelse, både av oss själva och eventuella lekkamrater. Vi utmanar oss i att våga älska våra kroppar, visa vad vi tycker om, flörtande och förförelsens ädla konst.

Vi jobbar med övningar och sensuell burlesk-koreografi.

Detta är en rolig och bejakande workshop som passar lika bra på möhippan som starten på en galen tjejkväll* eller en mer ovanlig kick-off eller event.

*workshopen är öppen för alla könstillhörigheter!

Bokning och frågor: frauke@frauleinfrauke.com

Praktisk info

Workshopen är på ca 1,5 timmar
Pris startar på 2500 sek för själva workshopen (tillkommer ev lokal)
Man behöver ta med sig en morgonrock/skjorta.
Ni kan antingen själva boka lokal/hitta plats och bjuda in Frauke, eller boka danslokal genom henne. 

Workshopen är öppen för alla! (könstillhörigheter, åldrar, kroppar etc)

Varför

Burlesk är en sexig och underbar underhållningsform med rötterna i Amerikansk vaudeville, europeisk dans och queer-kabaret, satir och politisk underhållning samt vintage stripptease. Det är en normbrytande, vacker, kroppspositiv och ultra-glamorös dans/teaterform där alla kroppar, åldrar, könstillhörigheter och stilar får plats.
Burleskens forna glansdagar var mellan 1880 och 1950-tal, men nu ser vi en modern revival över hela världen med burleskstjärnor som Dita von Teese och stora (och små) shower, till exempel Fräulein Frauke Presents och The International Stockholm Burlesque Festival.

Fräulein Frauke

Fräulein Frauke är en multidisciplinär konstnär, artist och kreatör och en av Europas största burleskartister. Under de senaste 15 åren har hon producerat och uppträtt med sin unika tagning av klassisk burlesk: en blandning av storslagna kostymer, burleskdans, vintageinspirerad sång och “cheeky” glamour! Hon håller i föreläsningar, workshops och kurser i burlesk-relaterad konst och kostym, och har en Master i ‘Nya Performativa Praktiker’ från Stockholms Konstnärliga Högskola.s leo.