Fräulein Frauke Presents - Bacchus Ball

Fräulein Frauke Presents Baccus Spring Ball

 

Välkomna till dekadensens boning – en vårfest i ritualens och överflödets tecken!
Fruktbarhetens Gud Dionysos – även känd som Baccus – en av Olympiadens främsta Gudar och beskyddare av Dramat och Vinet, står här för inspirationen och vi förflyttar oss till Västerlandets filosofiska vagga med myter och berättelser.

Som vanligt bjuder vi på en storartad show med fantastiska artister inom musik, drag, boylesque, fetish och burlesque, och vår publik är den vackraste i Europa!

FFP är Sveriges största och främsta burlesk- och kabaretklubb med en show som blandar våra största lokala talanger med otroliga internationella superstjärnor i Nalens förgyllda balsal med olika elaborerade teman.

Dress up!
Vi skapar en immersive och spännande plats för alla att kunna leva ut sina personligheter och fantasier, och för det har vi en mild men fast dresscode.
Du måste “klä upp dig” – det betyder att man inte kommer in i vardagskläder. Det kan vara mycket eller lite – alla är välkomna – men här har du möjlighet att vara vem du vill!

Temat (Dionysos bal) är det vi hämtar inspiration från, men allt är välkommet: uppklätt, burlesk, smoking/kostym/frack, korsetter, fantasy, fetisch, epok, vintage, masker, hattar, blommor etc etc.
Läs mer om vår klädkod här: www.frauleinfrauke.com/dress
Pris för bäst klädda!

Lördagen den 6 Maj
Nalen, Regeringsgatan 74
21.00-02.00
390 sek ord. + biljettavgift
330 sek student/arbetslös + biljettavgift (limited number)
500 sek dörr (om det finns några kvar!)
Inkluderar garderob

Biljetter: www.nalen.com
#frauleinfraukepresents

*Ingen fotografering av scenshowen*

På scenen ser vi:
Admira Thunderpussy  – The Whole Package & Madame of Ceremonies
Sucre d´Orge (fr) – Antique Nymph and Latex Rider
Fräulein Frauke – The Birth of Venus
Janne Sjöblom Trio – Husband extraordinaire
DJ – BeatGirl & Naughty Sweetie
**More to be Announced!!**
Fräulein Frauke Presents är en kabaret-, jazz-, och burlesqueshow samt nattklubb/party – ett “safe space” där respekt, kärlek, queerhet och feminism är självklara delar. Alla är välkomna och ledorden är “come as you want to be” och “consent is sexy”!