Fräulein Frauke Presents - Nocturnal Valentine SOLD OUT

“Darkness is where the magic of moonlight lives”…

 

Välkomna till en Dark Valentine-bal när Fräulein Frauke ÄNTLIGEN är tillbaka på underbara Nalen för en kväll fylld av burlesk, kabaré, cirkus, dans och musik! Det blir en otrolig show med en line-up full av stjärnor “to stargaze upon”, fantastisk livemusik och så klart ett glittrande dansgolv!

FFP är Sveriges största och främsta burlesk- och kabaretklubb med en show som blandar våra största lokala talanger med otroliga internationella superstjärnor i Nalens förgyllda balsal med olika elaborerade teman. Denna Alla Hjärtans Dag-show bjuder in till mörker och drama och skapar en kärleksfull “anti-Valentine Valentine” full av Moonlight Serenade och Midnight Cabaret.

Dress up!
Vi skapar en immersive och spännande plats för alla att kunna leva ut sina personligheter och fantasier, och för det har vi en mild men fast dresscode.
Du måste “klä upp dig” – det betyder att man inte kommer in i vardagskläder. Det kan vara mycket eller lite – alla är välkomna – men här har du möjlighet att vara vem du vill!
Temat (Nocturnal Valentine) är det vi hämtar inspiration från, men allt är välkommet: uppklätt, burlesk, smoking/kostym/frack, korsetter, fantasy, fetisch, epok, vintage, masker, hattar, blommor etc etc.
Läs mer om vår klädkod här: www.frauleinfrauke.com/dress
Pris för bäst klädda!
Lördagen den 11 februari
Nalen, Regeringsgatan 74
21.00-02.00
390 sek ord. + biljettavgift
330 sek student/arbetslös + biljettavgift (limited number)
500 sek dörr (om det finns några kvar!)
Inkluderar garderob
Biljetter: www.nalen.com
www.frauleinfrauke.com
#frauleinfraukepresents
*Ingen fotografering av scenshowen*
På scenen ser vi:
John Celestus (uk) – Cabaret´s Darkest darling & Master of Ceremonies
Viola Panik & Mr Punch (it) – International artists, actors, dancers, cheeky-boom-boom folks and true lovers …
Fräulein Frauke – The ? of the Ball, the Queen of the Night
Harley Queen – Moondancer and Mistress of Marvels
Janne Sjöblom Trio – Husband extraordinaire
DJ – Fashionasti
**More to be Announced!!**
Fräulein Frauke Presents är en kabaret-, jazz-, och burlesqueshow samt nattklubb/party – ett “safe space” där respekt, kärlek, queerhet och feminism är självklara delar. Alla är välkomna och ledorden är “come as you want to be” och “consent is sexy”!