Pressmeddelande Fräulein Frauke Presents Halloween Dinner Show Experience

Burlesk Halloween Dinner Show med Sveriges främsta artister – exklusiv kulturyttring i dessa läskiga tider!

Den etablerade och välkända internationella burlesk-, kabaret- och jazzklubben “Fräulein Frauke Presents” är äntligen tillbaka, skralt kulturår till trots! Den glamorösa nattklubben, som brukar dra till sig 600+ underbart uppklädda gäster, förvandlas i Nalens vackra sal till en elegant, sittande och mycket intimare föreställning med tre-rätters middag och ett underhållande och späklikt halloween-tema.

Vi behöver kultur, även i dessa svåra tider, och Fräulein Frauke och hennes gäster är väldigt glada att kunna bjuda in till en sexig, läskig, spexig och elegant helkväll med livejazz, burlesk, kabaret, cirkus, drag, sång och glamour. Stockholms grädda av underground-artister kommer underhålla från scenen tillsammans med Janne Sjöblom Jazz trio.
Nalen bjuder förutom på fantastiskt vackra lokaler också på fenomenal mat och hela konceptet andas retroglittrande elegans och Halloween-inspirerat “trick or treat” på Fräulein Fraukes alldeles egna vis.

Förutom Frauke själv som är Sveriges största burlesquedrottning och internationell showgirl och sångerska bjuds det på bland annat boylesque (när män gör burlesque) av artisten Seymour Bottoms, internationell hula hoop och andra cirkuskonster med Mitra Hoop och prisbelönt drag med Årets Drag Queen 2018: Admira Thunderpussy!

Burlesken har växt de senaste tio åren och blivit en stor del av både Sveriges och Europas kulturliv. Här får alla plats, det är ett uttalat feministiskt och queert “safe space” där normer ifrågasätts, glamoren är på topp och man blandar högt och lågt, sexighet och sexualitet med humor och politiska budskap. Precis som vanliga FFP-kvällar bjuds gästerna in att ta del av det extravaganta och ta chansen att “komma som de vill vara”, med outfits och alteregon, allt I egentolkad Halloween-fashion, förstås!

Självklart följer Nalen och FFP alla restriktioner, och det är verkligen efterlängtat att kunna göra en show, med liveunderhållning, med samma regler och försiktighetsåtgärder som restauranger har.

När/Var/Hur:
Fräulein Frauke Presents Halloween Dinner Show Experience
Halloween 31 oktober, Nalen, Regeringsgatan 74
19.00 – 23.00/ 1100 sek
www.frauleinfrauke.com / www.nalen.com
Kontakt: Fräulein Frauke / Felicia Bichard – producent och creative director: frauke@frauleinfrauke.com – 0708605057
Pressbilder: http://www.bichard.se/Press/Press_FFP_Halloween/?