Burlesque Workshops

Lär er grunderna i burlesque med Fräulein Frauke, en av Sveriges främsta artister. Perfekt som möhippa eller en rolig och givande “girls night out”. Fokus ligger på att ha kul, i en öppen och trygg miljö, för att få möjligheten att utforska denna spännande, roliga och sexiga konstform.

 

Basic Burlesque Workshop
I den här workshopen så går vi igenom grunderna i burlesque: “Bump and Grind”, “Shimmy” och “Tassel twirling”. Vi pratar lite burlesquehistoria och diskuterar vad som är burlesque. Vidare skapar vi en burlesquerutin, så att själva finalen blir att ni faktiskt uppträder med ett eget nummer! Allt detta i en avslappnad och tillåtande miljö – Burlesque ska vara roligt!

Denna workshop passar extra bra som möhippa, och då får bruden göra ett eget nummer, med full kostym och stripptease, medans resten av gruppen gör ett gruppnummer.

 

“Både den blivande bruden och alla vi andra på möhippan var supernöjda, och rekommenderar verkligen din verksamhet till alla som vill uppleva något sexigt, annorlunda och självutmanande. Att få testa tassel-twirling är ett minne för livet.” Susanna, workshopdeltagare 2011

 

Pris från 2500 el 250 kronor per person. Plus ev lokalkostnad

 

Party Burlesque Workshop
Get the party going!
Detta är en workshop som kan göras i grupp på alla slags tillställningar och med olika sorters människor, typer och åldrar. Tar ungefär 20-30 minuter och är en fartfylld grundkurs i “burlesqua movements” och fokus ligger på att ha roligt och att alla kan deltaga på sina villkor. Ett väldigt uppskattat sätt att få folk att slappna av och släppa loss, och den passar lika bra på kick-off´en som på partyt.

Priser är från 2500, men blir mindre då ni också bokar FF som artist för eventet.

 

För mer info om workshops, priser mm maila eller ring Fräulein Frauke på
frauke@frauleinfrauke.com – mobil tel. 0708605057

Se vår Bichard Studios hemsida här för mer information