Bichard Pin-up Studio

 

Bichard Pin-Up Studio kommer med en twist. Detta är en lyxigare variant av “modell för en dag”-konceptet och kan göras i många stilar, som pin-up, burlesque, rockabilly, budoir, fetish, retro etc. Vi specialicerar oss på lekfull pin-up och det ska alltid vara roligt att bli fotograferad!

Fräulein Frauke jobbar här med partnern John-Paul Bichard, prisbelönt fotograf och flera gånger utsedd till “No. 1 Burlesque Photographer” av både 21st Century Burlesque och Burlesque Awards, Burlesque Bible.
En underbar present att ge bort till sin partner, eller som morgongåva, en lyxig upplevelse att hänge sig själv åt eller en uppskattad present att skämma bort sin flickvän eller fru med. Vi har även ett uppskattat Möhippe-paket då hela grupen förljer med och minglar, dricker bubbel och är med på en gruppfotografering!

Vi fotograferar även par, eller flera modeller åt gången, och vi säljer fina presentkort.

Basic Pin-Up Shoot – ca 2 timmar, då ingår smink, delvis styling, hår, ett glas bubbel och fem retucherade bilder.

Pris 3600 SEK

Pin-Up Shoot för Möhippa – ca 2 timmar, här ingår smink, hår och delvis styling för bruden. Bubbel och snacks till hela möhippegänget och en gruppfotografering på slutet. Det blir sex retucherade bilder: fem på bruden och en gruppbild.

Pris: 3600 kronor plus 100 per deltagare utöver bruden

Luxury Shoot – Vill man ha mer tid, flera bilder, fotograferingar på lokal, bröllop eller annat så är det bara att höra av sig!

workshop

Kontakta Fräulein på frauke@frauleinfrauke.com för mer info och bokningar!