Choco et Frauke – ett eventbolag

Festfixare med en vintageinspirerad twist

Stockholm har blivit ett eventbolag rikare, två av Stockholms oberoende klubbdrottningar har slagit sig ihop och det är bäddat för succé! Choco Canel, den flitiga DJ:n och klubbarrangören bakom bland annat Klubb Krut samt Coco Transistor Presenterar och Fräulein Frauke, organisatören bakom kabaretklubben Fräulein Frauke Presents och Stockholm Burlesque Festival slår sina glamorösa huvuden ihop och skapar ”Choco et Frauke” – ett eventbolag som erbjuder det lilla extra!

Under en längre tid har idén om en extraordinär eventbyrå växt fram, med förstklassig kvalitet och en gedigen erfarenhet av eventproduktion står duon på stadiga ben och vill sprida glamour och extravagans i eventbranschen! Tillsammans har de jobbat, producerat och uppträtt i princip överallt och via sitt gedigna kontaktnät kan de erbjuda den bästa maten, den bästa drycken, de bästa lokalerna, de bästa eventfotograferna och den bästa liveunderhållningen som denna stad har att erbjuda!

Allt från små intima fester, möhippor och releaser till stora middagar, utställningsevent och överdådiga mingelfester med top notch underhållning kan ordnas. Vi har alltid kunden i fokus och anpassar oss helt och hållet efter Era önskemål för att skapa det event Ni önskar med en personlig touch och en sann glädje! Om man så enbart önskar konsultation när det gäller musiken och underhållningen eller vill överlåta rubbet till oss går det lika bra!

Choco Canel är en av Stockholms mest anlitade Djs och klubbarrangörer som spelat skivor och bokat band i över 10 års tid. Hon bjuder på allt från bossa nova till jazz, från hip hop till electro, från 80-tal till pop, från balkan till kletzmer osv – allt beroende på sammanhang och önskemål! Hon huserar med sin klubb Coco Transistor Presenterar på bland annat Lilla Hotellbaren, Bar Brooklyn, Tranan, Maskineriet, Rival och Kåken, driver andra klubbar på Strandvägen 1 och Kägelbanan, är musikansvarig på Nada Bar, spelar på många privata event (30-årsfester, bröllop, företagsfester etc) samt spelar regelbundet på ställen som Restaurang Niklas, Rival, HTL, Björk Bar och Grill, Lydmar, Bouqeria, Melt, East mfl. Drog även igång samt driver ​konsertverksamheten på Fotografiska Museet.

Fräulein Frauke är en av Sveriges största internationella burlesquestjärnor med över sex års erfarenhet av show- och klubbskapande, bland annat en av Europas största burlesque- och kabaretklubbar; Fräulein Frauke Presents på Nalen samt Stockholm Burlesque Festival på Södra Teatern. Hon har uppträtt med sin personliga prägel av klassisk burlesque i alla delar av Sverige samt uppträder regelbundet runt om i Europa och världen. Hon är även jazzsångerska och stylist med en vintageinspirerad och överdådig ”over the top” stil.

Önskar ni storslagna, professionella och personliga events – ni behöver inte leta längre! För bokningar och förfrågningar – hör av er idag! bookingchocoetfrauke@gmail.com

Leave a comment